У поліції спростували інформацію про викрадення дітей у Луцьку

У поліції спростували інформацію про викрадення дітей у Луцьку

Інформація про те, що в Луцьку було викрадено дві дитини, виявилася неправдивими.

27 грудня у Facebook стала поширюватися інформація про те, що нібито дві дитини було викрадено невідомими біля автостанції №1.

Як повідомила речниця ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, жодного викрадення дітей не було.

Зі слів Ірини Остапович, у районі Завокзального ринку та автостанції №1 відбувалися превентивні заходи з виявлення дорослих осіб та дітей, що жебракують, осіб без постійного місця проживання.

Так, у процесі перевірок на АС виявили двох дітей ромської національності, які жебракували та відмовилися повідомити, де їхні батьки.

Яну, 2006 р.н., та Рому, 2012 р.н., доправили до притулку, доки не з'являться їхні батьки.

Також Ірина Остапович подякувала усім небайдужим громадянам, які відреагували на нібито «викрадення» дітей, проте закликала у подібних випадках телефонувати за номером 102, адже поки людина пише інформацію у Facebook, дорогоцінний час, коли дитина може бути врятована від справжніх викрадачів, спливає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жива чи штучна? Яку ялинку обирають лучани. ОПИТУВАННЯ
Наступна новина У Луцьку відкрили нову амбулаторію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини