У ПортCity – великодні майстерки для дітей

У ПортCity – великодні майстерки для дітей

Напередодні світлого свята Великодня у торгово-розважальному центрі ПортCity відбудуться майстер-класи з виготовлення святкових прикрас.

Дітлахів запрошують 1 квітня на перший поверх ТРЦ.

З давніх давен до Великодня готувалися ретельно, адже це одне з найбільших свят. Багаторічні традиції хочеться передавати далі, залучаючи наймолодше покоління. Саме для дітей у торгово-розважальному центрі ПортCity відбудуться безкоштовні майстер-класи.

Протягом кількох годин вони вивчатимуть ази мистецтва розпису писанок й не лише. Крім традиційних технік для дітей проведуть майстерки з паперопластики, навчать шити пасхальних курчаток, які можуть прикрасити кошики, чи навіть святковий стіл, виготовляти квіти з бісеру та багато іншого. Окрім того, майстрині зроблять учасникам весняний боді-арт.

Тож 1 квітня ПортCity перетвориться на справжню майстерню. Триватиме свято з 13 до 16 години, а дітлахи самі зможуть обрати з якого матеріалу виготовлятимуть святкові прикраси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БК «Інвестор» та центр краси «Bomond» проводять конкурс до Великодня
Наступна новина Волинська податкова «душить» малий бізнес. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини