У ПортCity відбулися великодні майстер-класи

У ПортCity відбулися великодні майстер-класи

У неділю, 1 квітня, кілька сотень дітей прийшли у торгово-розважальний центр ПортCity, аби власноруч навчитися виготовляти декор до свят.

На вихідних перший поверх торгово-розважального центру ПортCity перетворився на справжню майстерню. Чимало дітлахів прийшли у неділю, аби навчитися виготовляти великодній декор. А допомагали їм у цьому педагоги відділу декоративно-прикладного мистецтва Палацу учнівської молоді.

Дітлахи мали змогу обрати, що ж саме вони хочуть робити, адже тут було й традиційне писанкарство, й виготовлення курчат з фетру та янгола з ниток, й бісероплетіння та паперопластика. Окрім того, учасникам малювали яскраві квіти та інші візерунки аквагримом.

Для діток, які чекали своєї черги на майстерки, підготували вікторини з подарунками. Так, за правильні відповіді щодо великодніх традицій вони отримували сертифікати на розваги у боулінг-клуб StrikeCity, на арену розваг GeneratorCity й на покупки смаколиків у гіпермаркеті ТамТам.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому проводять обшуки без ухвал суддів
Наступна новина В Україні знеструмлено 192 населені пункти через негоду
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні