У ПП «Устилуг-Зосин» поляки пропускатимуть 5 легкових авто щопівгодини

У ПП «Устилуг-Зосин» поляки пропускатимуть 5 легкових авто щопівгодини

Через пункт пропуску "Устилуг-Зосин" з 16:00 години 20 лютого польські протестувальники  пропускають по 5 легкових автомобілів кожні пів години в обох напрямках.

До цього впродовж чотирьох годин із польського боку кордону діяла повна блокада, розповіла Суспільному речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна

"Щодо вантажних автомобілів: один вантажний автомобіль слідуватиме на виїзд з України й три вантажні пропускатимуть на в’їзд в Україну в годину. На рух автобусів протест не впливатиме і здійснюватиметься у звичному режимі", — сказала речниця.

Зі слів Маргарити Вершиніної, з українського боку кордону на "Устилузі" черг легкових автівок наразі немає, на виїзд очікують до 10 автомобілів. 

Триває польська блокада також на міжнародному пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Як розповіла Суспільному речниця Волинської митниці Валентина Черниш, польські протестувальники вже третій день не пропускають на в’їзд до Польщі жодного українського вантажу. Каже: 20 лютого до 19:00 учасники акції протесту блокуватимуть рух вантажівок в обох напрямках.

Через "Ягодин" з 9:00 до 12:00, зазначила Валентина Черниш, в'їхало сім транспортних засобів, на виїзд — жодного. 

"Це триватиме до сьогоднішнього вечора, а далі побачать по ситуації. Залізничні пункти пропуску в межах Волинської області працюють в штатному режимі", — додала речниця Волинської митниці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині розбили вікна у пошкодженому виставковому авто з написом «Діти»
Наступна новина У лікарні помер син луцького діджея, який став жертвою нападу в Німеччини
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні