У Раді анонсували розгляд президентського законопроекту про Антикорупційний суд

У Раді анонсували розгляд президентського законопроекту про Антикорупційний суд

Спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів, коли депутати будуть розглядати законопроекти про приватизацію державного майна і створення Антикорупційного суду.

У понеділк, 15 січня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій поінформував, що у четвер розглядатиметься блок питань економічної політики, до якого входять два об’ємних законопроекти: про приватизацію державного майна та про Антикорупційний суд, повідомляє «Ракурс».

Закон про приватизацію пропонує виробити прозорі і чіткі механізми проведення приватизації, запропоновані до розгляду Комітетом з питань економічної політики. Цей проект має 731 поправку, тому запропоновано почати його розгляд в середу о 12.30 і завершити в четвер на ранковому пленарному засіданні. За словами очільника парламенту, профільний Комітет вже розглянув цей законопроект, найближчим часом його опрацювання завершать юристи Головного юридичного управління, і текст опублікують на сайті.

«Уряд традиційно готовий обговорити цей законопроект напередодні його розгляду з народними депутатами, і я запрошую до такої дискусії сьогодні в цій залі о 14.00», — заявив Парубій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин у Ковелі вночі грабував жінок
Наступна новина На Прикарпатті помер сноубордист, який зіткнувся з туристом на Буковелі
Останні новини
Схожі новини