«У рекламу потрібно вкласти мінімум 200 доларів», - луцький маркетолог

«У рекламу потрібно вкласти мінімум 200 доларів», - луцький маркетолог

Директор луцького агентства інтернет-маркетингу Artefact.St Андрій Сірук вважає, що в рекламу потрібно вкласти щонайменше 200 доларів, інакше ефекту може й не бути.

Про це він розповів під час «WEST iMARKETING FORUM 2018», який відбувся у Луцьку 9 листопада.

Дивитись також фоторепортаж з форуму.

«Коли бюджет обмежений, потрібно починати одразу з найвигіднішого та найдешевшого у цьому випадку засобу інтернет-реклами. А який він для конкретного бізнесу, потрібно пробувати і перевіряти. Універсального засобу, на жаль, немає. Ні email-розсилка, ні контекстна реклама, ні соцмережі не працюють на 100% для усіх видів бізнесу», - каже Андрій Сірук.

З його слів, в першу чергу потрібно запускати рекламу серед своїх клієнтів – через email-розсилку, смс-повідомлення, соцмережі. Тобто серед людей, які вже лояльні до компанії і чиї контакти ви маєте. «Тому що робити рекламу, наприклад, на все місто завжди дорожче», - пояснює директор агентства інтернет-маркетингу.

«Вартість завжди дуже індивідуальна і залежить від цілей, але ми рекомендуємо починати мінімум з 200 доларів. Тоді ви зможете побачити якусь тенденцію, а на менших сумах дуже велика похибка. Це те ж саме, що зробити соцопитування серед десяти людей і серед тисячі. Результат, звичайно, буде різним», - додає Андрій Сірук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Маркетинг-форум у Луцьку: 8 важливих тез про рекламу в інтернеті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нагорода від президента: керівнику волинського музею присвоїли почесне звання
Наступна новина У Луцьку проводять конкурс пісень і танців національних меншин. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини