У Росії сталась пожежа на нафтобазі в Бєлгороді

У Росії сталась пожежа на нафтобазі в Бєлгороді
Фото «Риа Новости»

У п’ятницю вранці, 1 квітня, у російському місті Бєлгород сталася масштабна пожежа на нафтобазі. Кілька днів тому там вибухнули склади боєприпасів, розташовані за 15 км від українського кордону, - пише «Zaxid.net».

Про пожежу на нафтобазі у Бєлгороді вранці 1 квітня повідомили російські ЗМІ з посиланням на губернатора Бєлгородської області В’ячелава Гладкова.

«Сталася пожежа на нафтобазі. Всі екстрені служби виїхали на місце, вживають заходи щодо ліквідації», – написав Гладков у Telegram.

">http://

Згодом губернатор заявив, що пожежа на нафтобазі сталася нібито «внаслідок авіаудару з двох вертольотів ЗСУ, які зайшли на територію Росії на низькій висоті». У результаті пожежі постраждали двоє людей – це працівники нафтобази. Місцева влада оголосила про евакуацію мешканців прилеглих вулиць у більш безпечне місце.

За даними ектрених служб РФ, горить вісім резервуарів з пальним об'ємом 2 тис. кубічних метрів, також є загроза перекидання вогню ще на вісім резервуарів.

Раніше, 29 березня, біля міста Бєлгород у РФ вибухнули склади боєприпасів. Російські посадовці назвали це інцидентом, який був спричинений людським фактором. За неофіційною інформацією, склади підірвали ракетою українські військові.

У ЗСУ прокоментували подію наступного дня, зазначивши, що вибух стався через порушення правил безпеки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ностальгія за «совком». Показали як виглядає зсередини закарпатська резиденція Медведчука
Наступна новина «Поряд з ним я була маленькою принцесою», - кохана загиблого військового Михайла Приступи
Останні новини
Схожі новини