У селі біля Луцька в людей погоріла техніка. ВІДЕО

У селі біля Луцька в людей погоріла техніка. ВІДЕО

Мешканці села Воротнів, що поблизу Луцька, скаржаться що через перепади напруги в електромережі у їхніх будинках згоріла побутова техніка.

Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV.

Натомість в обленерго запевняють, що наразі до них надійшло лише одне звернення. Хоча про ситуацію знають і свою вину визнають, тому створять спеціальну комісію, яка буде розбиратися в цьому питанні. Виправдовуються тим, що обладнання старе, і коштів на його ремонт немає.

Люди ж налаштовані серйозно і запевняють, що шукатимуть правди. Писатимуть звернення в обленерго, аби останні відшкодували їм збитки.

До слова, судові позови,пов’язані з обленерго, каже прес-суддя Анатолій Пахолюк в 2018 році уже були. Проте в більшості випадків позивачем було саме підприємство.

Уже 14 мешканців Воротнева заявили про збитки від перепадів електроенергії. Індивідуальні заяви кожного з них буде розглядати спеціальна комісія, яка в найближчі дні перевірятиме завдані збитки.

Якщо представники ПрАТ Волиньобленерго ці збитки підтвердять, то компенсуватимуть їх не грошима, а ремонтом побутової техніки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер військовий 14-ї бригади
Наступна новина У «Волині» – чергова поразка. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини