У селі неподалік Луцька через негоду у людей затопило підвали. ВІДЕО

У селі неподалік Луцька через негоду у людей затопило підвали. ВІДЕО

У селі Липини поблизу Луцька внаслідок сильної зливи затопило підвали будинків на двох вулицях.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Зінаїда Перванчук мешкає в Липинах вже десять років. Після понеділкової зливи її підвал перетворився на басейн. Банки з консервацією, взуття, одяг, овочі - все плавало. Проте, навіть наступного дня після негоди підвал затоплений. 

Читати також: Злива в Нововолинську: плавають і будинки, і авто. ФОТО. ВІДЕО

Господиня каже, що вода може почати раптово набиратися. Швидше всього - продовжує текти з ґрунту. Пенсіонерка каже, що раніше проблем із підтопленням не було. А от останні два роки постійно позичає в сусідів помпу, аби викачати воду із підвалу.

Пані Зінаїда стверджує, що вода тече з вулиці. Для її затримання навіть поклала мішки з піском. Проте вони не допомагають. Дорогу місцева влада обіцяє зробити вже декілька років. 

Загалом у Липинах підтопило дві вулиці: Соломії Крушельницької та Ветеранів. Щодо останньої, то проблему теж обіцяють вирішити невдовзі До цього вмовляли людей, аби дозволили прокласти водовідвідну трубу через їхні городи в поля. Погодження так і не отримали. Тому піднімуть рівень дороги.

Читати також: Луцьк в заторах через величезні калюжі. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві третіх «Москвича»: у Ковелі помітили дивну машину. ФОТО
Наступна новина Вчені розповіли, коли люди починають стрімко набирати вагу
Останні новини
Схожі новини