У Шацьку встановили 7 камер відеонагляду. ФОТО

У Шацьку встановили 7 камер відеонагляду. ФОТО

У Шацьку з початком курортного сезону запрацював проект «Безпечне місто».

Про це волинським журналістам під час прес-туру на тему «Шацька ОТГ: переваги децентралізації та самостійного господарювання, здобутки і плани», організованого Волинським РВ Асоціації міст України в рамках проекту «Пульс», повідомила в.о. голови селищної ради та її секретар Людмила Цевух.

«Потреба у реалізації проекту «Безпечне місто» назріла давно, каже Людмила Цевух. Особливо це питання актуальне в період літнього відпочинку, коли в місто в’їжджає багато автівок. Минулоріч ми виділили кошти на нагрудні камери для працівників поліції, однак для забезпечення громадського порядку цього виявилось замало. Тому у нинішньому році ми виділили з бюджету громади 150 тисяч гривень придбання та встановлення семи камер відеоспостереження і програмного забезпечення до них. Охоронна фірма, яка виграла тендер, встановила їх при в’їздах в Шацьк, у центрі міста та парку Шевченка».

Усі камери виведені на центральний пульт місцевого відділення поліції. За словами його очільника Андрія Семенюка, це допоможе правоохоронцям вчасно реагувати на різні порушення, у тому числі й ситуацію на дорогах, та оперативніше розкривати злочини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Гранд Персона» розігрує десять IphoneХ
Наступна новина Показали, як в Рокинях готуються до святкування Дня селища. ФОТО
Останні новини
Схожі новини