У скандального нардепа Новинського діагностували коронавірус

У скандального нардепа Новинського діагностували коронавірус

У народного депутата фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадима Новинського діагностували коронавірус COVID-19.

Про це Новинський повідомив у Facebook, пише «Еспресо».

"Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп'ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми. До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам", - написав Новинський.

Нардеп зазначив, що всі, з ким він контактував останнім часом, також пройдуть тестування.

Як пише «Українська Правда» позафракційний народний депутат Вадим Новинський, який повідомив про позитивний результат тесту на коронавірус, напередодні передав предстоятелю УПЦ МП  Онуфрію 850 тисяч медичних масок.

«14 квітня 2020 року народний депутат Вадим Новинський передав 850 тисяч з 1 мільйона медичних масок, закуплених Фондом на честь Покрова Пресвятої Богородиці, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію», – повідомляють у інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ МП.

Довідка: Від травня 2014 року Генпрокуратура проводить розслідування за фактом перевищення влади і службових повноважень високопосадовцями, зокрема Вадимом Новинським, при незаконному позбавленні волі особистого помічника нині покійного предстоятеля УПЦ (Московського патріархату) Володимира Сабодана – Олександра Драбинка. Новинський підозрюється у співучасті. Депутат справу проти себе називає сфабрикованою.
У грудні 2016 року Верховна Рада України дала згоду на притягнення Вадима Новинського до кримінальної відповідальності за клопотанням Генпрокуратури України. (за інформацією Радіо Свобода)

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін змінив тимчасового керівника «Укрзалізниці»
Наступна новина 4 працівників Луцької міської клінічної лікарні одужали від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини