У світі на коронавірус захворіли вже 3,5 мільйона людей. З них майже третина – у США

У світі на коронавірус захворіли вже 3,5 мільйона людей. З них майже третина – у США
Фото ілюстративне

За весь час поширення коронавірусу у світі зареєстрували 3 мільйона 565 тисяч випадків захворювань, майже третина всіх випадків – у США. 

Про це свідчать дані сайту Worldometers, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків по країнах і світу, інформує Українська правда.

Померли від ускладнень 248 тисяч хворих.

Нині активними залишаються 2 мільйона 162 тисячі випадків захворювання.

Найбільше хворих зафіксували у США – 1 мільйон 188 тисяч. За Штатами йде Іспанії. Там зареєстрували понад 247 тисяч випадків. В Італії діагностували 210 тисяч випадків, у Великій Британії – майже 187 тисяч, у Франції – понад 168 тисяч, у Німеччині – більше 165 тисяч та понад 134 тисяч у Росії.

Побороли хворобу вже 1 мільйон 153 тисячі людей. У Штатах вилікувались 178 тисяч людей, в Іспанії – 148,5 тисяч, у Німеччині – 130 тисяч, в Італії – понад 81 тисяча. 

Найбільше жертв захворювання підтвердили також у США – 68,5 тисячі. В Італії та Великій Британії померли по 28 тисяч хворих. В Іспанії та Франції загинули близько 25 тисяч. 

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 3 травня захворіли майже 12 тисяч людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Головне було не зникнути з ефіру»: як «Інвестор» пережив карантинну турбулентність
Наступна новина Повідомили, скільки українців заразилися коронавірусом
Останні новини
Схожі новини