У Telegram, Twitter і Facebook знову стався глобальний збій

У Telegram, Twitter і Facebook знову стався глобальний збій

У соціальних мережах Telegram, Twitter та Facebook стався збій. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Downdetector, сервісу, який відстежує роботу інтернет-ресурсів.

Збій у Telegram стався близько 11:00 за київським часом. Користувачі скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (48%), авторизуватися (27%), а також відправляти або отримувати повідомлення (23%).

Згідно з повідомленнями користувачів, найбільше з проблемами стикаються жителі Італії, Іспанії, Австрії, Чехії, Греції, Туреччини, України, Білорусії.

Станом на 13:30 найбільші проблеми спостерігаються в Італії, Сирії, Москві та Києві.

Збій у Twitter стався близько 12:00 за київським часом. Користувачі скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (52%), авторизуватися (31%), а також відправляти або отримувати повідомлення (16%).

Найбільше від збою постраждала Японія, США, Мексика, Франція, Італія та Велика Британія.

Збій у Facebook стався близько 13:00 за київським часом. Користувачі скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (48%), авторизуватися (34%), а також відправляти або отримувати повідомлення (16%).

Найбільші проблеми спостерігаються у Венесуелі, Японії, Нідерландах, Великій Британії та на Філіппінах.

Серед українських користувачів на проблеми жаліються тільки жителі Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гроза у спеку: в Україні оголосили штормове попередження
Наступна новина Показали, що входить у сухпайок волинських військових
Останні новини
Схожі новини