У центрі Києва побили Мустафу Найєма: нардеп прокоментував ситуацію. ВІДЕО

У центрі Києва побили Мустафу Найєма: нардеп прокоментував ситуацію. ВІДЕО

Народний депутат Мустафа Найєм розповів про побиття, яке трапилось з ним в центрі Києва.

Обставини конфлікту парламентарій описав у себе в Facebook.

«Друзі, до вас можуть дійти новини про подію з моєю участю. В цілому, нічого екстраординарного. Кубик на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати.

Я таке не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, ведуть себе по-хамськи і з гонором, не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир кубика помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час я пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Тепер у лікарні, перелом щелепи і ще чогось.

Велике прохання не створювати ажіотаж. Коментарів, фотографій і трагічних оповідань не буде. Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не пред'являв і це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав 102 як звичайний громадянин; приїхали в розумні терміни; всі дані автомобілів, фото учасників події передав.

На цьому все. Не давайте себе в образу на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти виродкам плювати собі в обличчя», – пише політик.

Фото: Цензор.НЕТ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запустили радіо з казками українською мовою
Наступна новина У Києві зловили молодиків, які побили нардепа Мустафу Найєма. ФОТО
Останні новини
Схожі новини