У Велицькій ОТГ обговорили стратегію розвитку

У Велицькій ОТГ обговорили стратегію розвитку

У Велицькій ОТГ, що у Ковельському районі Волинської області, відбулося друге засідання робочої групи щодо написання стратегії розвитку. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Під час зустрічі обговорили пам’ятники на території Велицької ОТГ, наявні вільні земельні ділянки, співпрацю із інвесторами та лісниками. 

Присутні поспілкувалися про SWOT-аналіз, зокрема, слабкі та сильні сторони громади, можливості та загрози, а також про операційні та стратегічні цілі. 

Радник із питань регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гоцалюк наголосив на важливості написання стратегій для об’єднаних територіальних громад. 

Також член робочої групи разом із радником із комунікацій волинського ЦРМС Оленою Кузьмич дізналися більше про промоцію громади та співпрацю із ЗМІ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яку погоду очікувати в Україні на вихідних
Наступна новина Шацький природний парк - у топі найдивовижніших, які варто побачити вже цього літа
Останні новини
Схожі новини