У Волинській обласній лікарні запрацювала бактеріологічна лабораторія

У Волинській обласній лікарні запрацювала бактеріологічна лабораторія

В обласній лікарні розпочала роботу найкраща на Волині бактеріологічна лабораторія.

Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко, який відвідав із робочим візитом медзаклад. 

Як зазначив очільник області, частину коштів на облаштування спрямували із обласного бюджету, а саме – 4,4 млн грн. Решту коштів на ремонт та реконструкцію забезпечила сама лікарня, а також ТОВ «ОРМЕД».

«Дійсно, пророблена велика і дуже необхідна робота. Відтепер завдяки придбаному обладнанню на визначення збудника та його чутливість витрачатимуть від 24 год до 48-ми. Раніше для цього необхідно було 5-7 днів, бо купували цю послугу в іншому медзакладі. Це своєю чергою сприятиме швидкому лікувально-діагностичному процесу та своєчасному призначенні точної антибіотикотерапії», - переконаний Юрій Погуляйко.

Якісний і сучасний ремонт будь яких приміщень – і лікарень, і офісів, і магазинів, і приватних помешкань – сьогодні неможливий без продумування усіх деталей, аби і життя, і робота у цьому приміщенні були комфортними й нехаотичними. Відтак сучасний інтер’єр немислимий без розміщення пристроїв на різного роду поверхнях – столів, стін, стелі. Прикріпити касовий апарат так, щоб він був доступний покупцю? Можна. Встановити телевізор на стіні, щоб його було видно з усіх куточків кімнати? Запросто. Інсталювати дизайнерський світильник, аби він доповнював інтер’єр спальні? Окей. В усіх цих випадках не обійтися без базової стійки – ключового елементу у кріпленні будь-якого обладнання до поверхні. Купити базову стійку можливо тут: https://promua-group.com/ua/ergonomichnoe-oborudovanie/stojka-bazovaya. Плануйте свій простір ергономічно!  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виявили мотоцикл, який подали в міжнародний розшук
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Юрій Касян
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні