У Володимирі будують реабілітаційний центр для військових

У Володимирі будують реабілітаційний центр для військових

Після тривалої тендерної боротьби за право здійснювати будівництво реабілітаційного центру для військовослужбовців у Володимирі, нарешті приступив до роботи переможець електронних торгів – підрядна організація з Луцька ТОВ «Бетон Брук Сервіс».

Про це повідомили на сайті Володимирської міської ради.

Нині, пишуть, робота на будівельному майданчику кипить – будівельники з допомогою спеціальної техніки забивають палі для облаштування фундаменту, здійснюють демонтаж стін, підлоги та перекриття у приміщенні колишньої інфекційної лікарні, а також проводять підготовку до будівництва укриття майбутнього реабілітаційного центру.

Працівники підрядної організації почали наводити лад на території ще 29 серпня – викорчовували коріння дерев, скошували траву.

А з 10 вересня, після отриманого дозволу на будівництво, тут розпочались активні роботи, яким, щоправда, спершу завадили 30 тон лікарняного септика. Цю віднайдену у землі знахідку довелось відкачувати, аби продовжити будівництво, – йдеться в повідомленні.

Аби оглянути цей об’єкт та познайомитись з представниками підрядної організації на території колишньої інфекційної лікарні відбулась виїзна нарада. Обговорили хід та терміни виконання робіт, які мають бути завершені наступного року.

Як обіцяє підрядник, уже до кінця 2024 року буде збудовано монолітний каркас нової будівлі реабілітаційного центру та реконструйовано приміщення «червоної» лікарні. На ці роботи планується освоїти близько 24 мільйонів гривень місцевого бюджету, – пишуть на сайті.

Територія забудови становить майже 2,5 тисячі метрів квадратних разом із приміщенням, що підлягає реконструкції.

У новозбудованому реабілітаційному центрі планують розмістити ряд діагностичних кабінетів, зокрема для УЗД, електроенцефалографії, ЕХО серця, ерготерапії. В центрі працюватимуть травматологи, протезисти, неврологи, психологи, психотерапевти та інші затребувані спеціалісти.

На першому поверсі будівлі будуть облаштовані зони відпочинку, а на другому планують розмістити комфортабельні кімнати для перебування пацієнтів. Загалом реабілітаційний центр розрахований на пів сотні пацієнтів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поховали захисника з Волині, який розбився в ДТП
Наступна новина Луцьк попрощався із захисником України
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні