У Володимирі теж вирішили не скасовувати «сухий закон»

У Володимирі теж вирішили не скасовувати «сухий закон»
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Володимирі вирішили й надалі дотримуватись заборони на продаж алкоголю в громаді. Всупереч наказу Волинської ОВА від 16-го березня про дозвіл продавати пиво, вино та слабоалкогольні напої.

Про це йдеться на сторінці громади у «Facebook».

Нагадаємо, 16-го березня Волинська військова адміністрація дозволила продаж пива, вина та інших слабоалкогольних напоїв на Волині. Згодом, міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив, що не буде скасовувати заборону на продаж алкогольних напоїв на території Луцької тергромади. Таке ж рішення прийняв і мер Нововолинської громади Борис Карпус.

Члени виконавчого комітету Володимира також не підтримали рішення щодо виключення з заборони на продаж алкоголю слабоалкогольних напоїв, пива та вина на території громади.

«Для такого рішення є декілька причин. Сьогодні всі ми усвідомлюємо, що громадянам потрібно бути максимально уважними та зібраними, що не сумісно із вживанням будь-якого алкоголю. Ми, як тил України, зараз повинні дбати про власну безпеку та безпеку вимушено переміщених осіб. Також причиною заборони є велика кількість озброєних людей, які стоять насторожі нашого спокою», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луцьку чоловік продавав сурогатні алкоголь та цигарки через так звані «кодові слова».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 5 речей, про які НЕ ТРЕБА писати під час війни
Наступна новина У Володимирі попрощались з Героєм, який загинув на Донеччині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні