У запорізькому гуртожитку підірвали гранату, двоє загиблих. ФОТО

У запорізькому гуртожитку підірвали гранату, двоє загиблих. ФОТО

У Запоріжжі в результаті вибуху у гуртожитку в Дніпровському районі міста загинуло дві людини.

Про це повідомляє кореспондент УНН посилаючись на інформацію від начальника відділу комунікації ГУ НП Запорізької області Катерина Людвік.

За попередніми данними, поліція помітила вибите вікно у гуртожитку, проте аби потрапити всередину приміщення для зясування обставин довелося викликади представників дснс, оскільки двері у кімнату були заблоковані. У примішенні правоохоронці виявили тіло жінки, яка загинула на місці унаслідок вибуху, попередньо — бойової гранати, та чоловіка, який ще дихав. Потерпілого мали транспортувати до лікарні, проте врятувати постраждалого не вдалося - він помер у кареті швидкої допомоги під гуртожитком.

Гранату підірвав раніше засуджений за зберігання зброї (стаття 263 ККУ) потерпілий, який у 2012 році вже стріляв у загиблу жінку. Однак суд перекваліфікува справу і його відпустили за законом Савченко. 24 грудня чоловік завітав до жінки будучи у стані алкогольного сп'яніння. Розпочалась сварка, у фіналі якої чоловік підірвав гранату. Жінка загинула на місці, чоловіку відірвало руку, після чого він помер у кареті швидкої.

Наразі правоохоронці опитують свідків, проводяться слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стали відомі перші результати довиборів на Волині
Наступна новина Тиждень до Нового року: 8 ефективних порад, як швидко схуднути
Останні новини
Схожі новини