«Ukraïner» пропонує перевізникам транслювати в автобусах відео про різноманітні куточки України

«Ukraïner» пропонує перевізникам транслювати в автобусах відео про різноманітні куточки України

Проєкт «Ukraïner» пропонує водіям та перевізникам транслювати в автобусах відео з різних куточків України, що розповідають історії мешканців нашої країни, зафіксовані національні свята у різних регіонах, серію «Амбасадори» з відомими українцями, що показують свої рідні міста, серію коротких відео про різноманітні куточки України.

«Водій змушує вас переглядати піратський контент в автобусі та ще й виробництва країни, яка 6 років тому анексувала одну частину вашої країни та окупувала іншу? Ми готові надати понад 30 годин відео з різних куточків України. Нещодавно українські полярники зі станції Академіка Вернадського звернулися до нас із проханням записати та передати їм усе, що працівники полярної експедиції могли б дивитися у вільний час. І це вже сталося», – йдеться на сторінці Ukraїner у фейсбук.

Для того, аби отримати 30 годин відеопроєкту потрібно заповнити форму: https://forms.gle/Y5pquPyDvGU9UaNx6

Упродовж тижня підготують усі відео для можливості запису на флешку і перегляду у вашому транспортному засобі, аби зробити майбутні поїздки пасажирів приємнішими та змістовнішими.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна запровадила тимчасовий безвіз для британців
Наступна новина На Волині на карантин закрили понад 50 шкіл та 13 дитячих садочків
Останні новини
Схожі новини