Українські протестувальники на «Ягодині» затримали бензовоз на польській реєстрації

Українські протестувальники на «Ягодині» затримали бензовоз на польській реєстрації

Сьогодні, 15 лютого, на волинському кордоні «Ягодин» протестувальники затримали автомобіль-бензовоз на польській реєстрації разом із польським водієм.

Про це повідомляє ГО «Перевізники західного регіону», передає ВСН

Наразі учасники акції очікують представників «Укртрансбезпеки», які повинні перевірити документи у польського водія й прийняти рішення про те, чи може він рухатися далі.

«На місці протесту перебуває поліція, яка вже поспілкувалася із протестувальниками та організаторами акції й повідомила, що будь-який рух поза автомобілів в нічну пору доби під час дії коменданської години вважатиметься порушенням», - йдеться у повідомленні.

Водночас, як стало відомо від водіїв, які приїздять із Польщі, саме у нічну пору польські поліцейські проводять поза чергою вантажівки на польській реєстрації й таким чином ще більше затримують саме українських перевізників на кордоні, які везуть до України усі необхідні для громадян імпортні товари.

Нагадаємо, напередодні ГО «Перевізники західного регіону» анонсувала проведення мирної акції протесту і висунула до української влади умови. Мітингувальники розпочали протест у четвер, 15 лютого, о 10:00 поблизу готелю «Ягодин».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили злочинне наркоугруповання. ВІДЕО 
Наступна новина У підтоплених районах Волині досліджували питну воду: що показали результати
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні