Українських військових навчають інструктори з Данії

Українських військових навчають інструктори з Данії

Українські військові проходять навчання під керівництвом інструкторів та інструкторок з Данії у Великій Британії в рамках багатонаціональної операції ІНТЕРФЛЕКС.

На одному із занять вони навчаються тактичній підготовці, зокрема патрулюванню місцевості та засідці на противника, повідомляє Генштаб ЗСУ.

 Крім того, під час занять відпрацьовуються елементи тактичної медицини та інші важливі навички.

Тактична підготовка є надзвичайно важливою для українських військових, оскільки вона дозволяє їм ефективно діяти в умовах сучасної війни. Вміння патрулювати місцевість, організовувати засідки та надавати першу медичну допомогу на полі бою значно підвищують шанси на успішне виконання бойових завдань та збереження життя солдатів, – йдеться в повідомленні.

Ці навички, пишуть, допомагають українським військовим бути готовими до різних сценаріїв на фронті, швидко реагувати на зміни ситуації та ефективно протидіяти противнику, що є ключовим фактором для перемоги у війні.

Данія бере активну участь у підтримці України через свою прихильність до міжнародної безпеки та стабільності. Як член НАТО, Данія має досвід у військовій підготовці та співпраці з іншими країнами. Їхні інструктори допомагають українським військовим підвищити рівень підготовки та ефективності в умовах сучасних викликів. Це також частина ширшої міжнародної підтримки, яку Україна отримує від багатьох країн для зміцнення своєї обороноздатності, – пише Генштаб.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила ще п'ятьох захисників
Наступна новина На Луганщині після удару ЗСУ палає нафтобаза росіян
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні