Українці зможуть підписати контракт із ЗСУ в застосунку «Резерв+»

Українці зможуть підписати контракт із ЗСУ в застосунку «Резерв+»

У застосунку Міністерства оборони «Резерв+» вже з’явився функціонал онлайн-рекрутингу й з’явиться можливість підписання контракту у кілька кліків.

Про це повідомляє видання «АрміяInform» з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко.

За її словами, укомплектування ЗСУ й інших Сил оборони є пріоритетним завданням. Саме тому у МОУ запустили можливість онлайн-рекрутингу прямо в «Резерв+».

Ми зібрали найбільшу кількість вакансій яка існує на сьогодні в країні, це 4 000 вакансій, і завдяки цьому інструменту громадянин або громадянка зможуть обрати найбільш релевантну для себе посаду в Збройних Силах України, – розповіла Катерина Черногоренко.

За словами заступниці міністра оборони, добровільний рекрутинг є фокусом роботи Міністерства оборони, тому що це найбільш прийнятний і ефективний спосіб взаємодії між державою та військовозобов’язаними.

Черногоренко зауважила, що онлайн-рекрутинг в «Резерв+» буде розвиватися.

Вже зараз можна обрати найбільш релевантну для себе посаду, напрямок, навіть бригаду. Можна ознайомитися з історією бригади, можна отримати інформацію про командира бригади, тому що дуже важливо розуміти, в якому підрозділи ти служиш, – сказала вона.

Черногоренко наголосила, що надати можливість отримати весь обсяг інформації через єдину точку входу «прямо в кишені нашого громадянина» без походів до ТЦК і на окремі сайти є вагомою перевагою застосунку «Резерв+».

Ми хочемо розвивати цей функціонал і надати можливість нашим користувачам прямо в застосунку підписати контракт в декілька кліків. Це буде наступна ітерація онлайн-рекрутингу, яку ми запустимо найближчим часом, для того, щоби повністю цифровізувати цикл входу наших громадян як добровольців до лав ЗСУ,  – наголосила заступниця Міністра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поховали захисника Ігоря Куничника
Наступна новина Історія захисника, який після втрати ноги, працює на волинському підприємстві
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні