«Уламок увійшов в шию»: письменник-військовослужбовець Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті

«Уламок увійшов в шию»: письменник-військовослужбовець Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті

Письменник, журналіст і військовослужбовець ЗСУ Станіслав Асєєв отримав поранення на фронті. 

Про це він повідомив у своєму фейсбуці. 

«Зі мною знову сталося диво. Цей уламок увійшов мені в шию, не зачепив артерію і застряг у м’яких тканинах. А осколок, який потрапив мені в грудну клітину, не пройшов у легені. Ще один витягли з вуха, і ще один вже назавжди залишиться у мені.

Ще випадкове спостереження: на собі зрозумів, чому важливі гарні дороги у прифронтовій зоні) Бо коли везуть трьохсотого з відкритими ранами, набряками та переломами, ти або відчуваєш кожну яму, або повзеш як черепаха, коли важить кожна хвилина», – написав Асєєв.

Нагадаємо, 2 липня стало відомо, що Кабмін виділив 2,39 млрд грн. на відновлення автомобільних доріг місцевого значення, які використовуються для потреб ЗСУ.

"Кошти можуть бути витрачені виключно на відновлення зруйнованих доріг, що використовуються для перевезення військових і гуманітарних вантажів та як евакуаційні маршрути", - повідомила перший віце-прем'єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад три тисячі засуджених мобілізувалися до лав Сил оборони
Наступна новина Волинян запрошують на заняття з національного спротиву
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні