З кладовища у Рощижі зробили смітник. Викидають унітази, ліжка, телевізори

З кладовища у Рощижі зробили смітник. Викидають унітази, ліжка, телевізори

На території нового кладовища у Рожищі знайшли купи сміття, серед яких телевізори, унітази і навіть старі ліжка.

Сміття люди вивозять тихцем вночі, через центральні ворота, – зазначає працівница Рожищенської міської ради Ірина Зенц на своїй сторінці у Фейсбуці. Жінка опублікувала відео з кладовища.

«Ось подивіться, це нове кладовище у місті Рожище. Ще зовсім недавно ми тішилися, що воно найчистіше, а люди викидають сміття з могил у спеціально відведе місце, де комунальники справно його прибирають. Хто ж міг подумати, що у віддаленому кутку цього ж кладовища, за невеличкою посадкою сховалася така «краса», – написала жінка.

Ірина Зенц зазначає, що на кладовище люди понавозили телевізори, унітази, шкільні приладдя, труби, ліжка та багато іншого непотребу.

«Це явно його не перекинули через загорожу. На жаль відео не передає всього того, що там є. Все це не привезли в день! А десь тихцем, вночі, відкривши центральні ворота кладовища, везли машинами чи підводами. Хто зна чим. Де межа людяності? Де, люди, наша межа?», – написала Ірина Зенц.

 

Знаєте, я думала, що у цьому житті мене уже ніщо не здивує! А ні, я помилилася! Я думала, що в людей є якась межа, якісь табу, зрештою, повага до інших й до останнього спочинку наших рідних та близьких. Але ні... За роки Незалежності ми навчилися лише гадити, ображати, чекати манни небесної й те, що до нас прийдуть, зроблять, дадуть, приберуть. Ось подивіться, це нове кладовище у місті Рожище. Ще зовсім недавно ми тішилися, що воно найчистіше, а люди викидають сміття з могил у спеціально відведе місце, де комунальники справно його прибирають. Хто ж міг подумати, що у віддаленому кутку цього ж кладовища, за невеличкою посадкою сховалася така "краса". Люди понавозили сюди й телевізори, й унітази, шкільні приладдя, труби, ліжка та багато іншого непотребу. І це явно його не перекинули через загорожу. На жаль відео не передає всього того, що там є. Все це не привезли в день! А десь тихцем, вночі, відкривши центральні ворота кладовища, везли машинами чи підводами. Хто зна чим. Де межа людяності? Де, люди, наша межа?

Posted by Ірина Зенц on Monday, 22 April 2019


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Юпітері» нові ціни на квартири. Є в розстрочку і по акції
Наступна новина Вулицями Луцька пройде хресна хода
Останні новини
Схожі новини