Уже третій день поспіль мешканці луцької багатоповерхівки залишаються без газу

Уже третій день поспіль мешканці луцької багатоповерхівки залишаються без газу

Багатоповерхівку в Луцьку на Привокзальному районі залишили без газопостачання. Мешканці нарікають, що справно сплачують за комунпослуги й не розуміють, чому з ними так вчинили, пояснення від працівників ПАТ «Волиньгаз» так і не отримали.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулася лучанка Оксана.

З її слів, мешканців будинку №19 на вулиці Гулака-Артемовсього попередили 31 січня, що будуть проводити перевірку газових приладів та обладнання з 9 до 17:00 години. Втім, їхні роботи вже тривають третій день і весь будинок страждає.

«Ми справно сплачуємо за комунпослуги, порушень у нас немає, газу - теж. Я вважаю це протиправним. У багатьох є маленькі діти, вода в крані крижана, ну так не можна! Коли ми говорили з майстрами, то адекватної відповіді не отримали: «коли зробимо - тоді зробимо», «не до нас питання».

«У сусіда не було свіжого акту перевірки димоходу - йому відключили газ. Я вважаю, що так не можна ставитися до людей, варто було б дати хоча б два дні на вирішення проблеми. Звісно, безпека першою чергою, ми розуміємо їх, але треба це робити по-людськи», - каже пані Оксана.

Тим часом, керуючий Луцьким відділенням ПАТ «Волиньгаз» Руслан Сахарчук обіцяє, що вже сьогодні планові роботи на вищезазначеному об’єкті завершать.

«Відключення відбулося у зв’язку з планово-технічним обслуговуванням і встановленням індивідуальних вузлів обліку газу. Три дні був відключений не весь будинок, адже проблематика виникла лише щодо двох під’їздів - важко було знайти всіх мешканців.

Ми виявляли, що люди самовільно підключили колонки, таких користувачів відключаємо поки вони матимуть відповідних дозволів. Відновлення газопостачання плануємо сьогодні», – запевнив Руслан Сахарчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 6 пісень Скрябіна, які будуть з нами назавжди. ВІДЕО
Наступна новина У СБУ засіли агенти ЦРУ, - голова Волинської облради Ігор Палиця
Останні новини
Схожі новини