В Армія+ вже авторизувалися 340 000 військових та подали понад 10 000 рапортів

В Армія+ вже авторизувалися 340 000 військових та подали понад 10 000 рапортів

За два місяці після запуску Армія+ у застосунку авторизувалися 340 000 військовослужбовців, понад 1 000 військових частин почали опрацьовувати електронні рапорти та більш ніж 10 000 з них вже подано через застосунок.

Про це інформує Міноборони. 

«Володимир Зеленський, запускаючи цей мобільний застосунок, анонсував нову еру цифровізації нашої армії, і функція електронних рапортів стала одним із ключових досягнень для нашої цифрової команди», — зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко

За її словами, велика частина лідерства в розвитку цифровізації української армії лежить на командирах частин: «Вони повинні зробити крок в майбутнє й забезпечити своєму особовому складу можливість подати електронну заяву та отримати підтвердження, а потім і збереження в електронному архіві, як це має бути в розвинутій цифровій державі». 

Нагадаємо, що відтепер українські військові зможуть здобувати верифіковані знання з військової справи безпосередньо зі своїх мобільних пристроїв. У застосунку Армія+ доступні навчальні матеріали, що охоплюють такі теми, як «Загальна підготовка», «Побут у польових умовах» та «Безпілотні системи. Основи БпЛА». Наразі триває робота над наступними темами курсів — «Зв'язок на полі бою» та «Психологічна підготовка». 

Також в оновлені Армія+ стали доступні такі види рапортів, як отримання довідки форми 5, виїзд за межі гарнізону, звільнення від виконання службових обов’язків за станом здоров’я, виплату за підписання першого контракту; відпустку після звільнення із полону.

Завантажуйте нову версію застосунку Армія+ лише у Play Market та App Store. Посилання доступні також на офіційній сторінці застосунку: https://aplus.mod.gov.ua/

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька бійцям на Курщину передали позашляховик, квадрокоптери та антидронову рушницю
Наступна новина Луцьк втратив ще одного Героя
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні