В Іваничах п'яні молодики ледь не наїхали на дитину

В Іваничах п'яні молодики ледь не наїхали на дитину

8-го квітня в Іваничах біля 18:00 хлопці у нетверезому стані на авто з польськими номерами затіяли розваги, мало не наїхавши на людей, пишуть Волинські новини, з посиланням на БУГ.

На свято іваничівці зібралися у зоні відпочинку неподалік вулиці Зеленої селища Іваничі, щоб поспілкуватися та пограти у спортивні ігри. На облаштовану жителями спортивну зону, де перебували люди, раптом виїхала машина марки “БМВ” на польських номерах.

Незважаючи на те, що такі дії спричинили небезпеку для відпочивальників, хлопці на авто стали робити “кільця” у місці, де перебували люди та ледь не наїхали на дитину, – розповідають очевидці.

Коли вони поїхали з місця події, іваничівці, обурені діями п’яних зухвальців, почали їх переслідувати. Між обома сторонами виникла шарпанина, яка мало не переросла у бійку. Свідки події зателефонували у поліцію, на виклик прибули три поліцейські машини.

За інформацією очевидців, усі молодики були повнолітніми.

Як повідомив заступник начальника іваничівської поліції Олег Гурич, працівниками правоохоронних органів було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У спальному районі Луцька прорвало трубу
Наступна новина Посеред міста Луцька палять траву
Останні новини
Схожі новини