Чи копають у Маневичах бурштин

Чи копають у Маневичах бурштин

Таке враження, що одним з проявів нашої ментальності це, коли протизаконність, зухвалість, свавілля з плином часу сприймається як якесь, можливо, не зовсім законне, а ще гірше буденне явище.

В Маневицькому районі накрили три підпільні цехи з обробки бурштину.

Декілька місяців тому в Маневичах припинили нелегальну діяльність чотирьох бурштинових виробництв.

І Що? Та нічого!

На запитання, яка ситуація з бурштином у Маневицькому районі, голова РДА Андрій Линдюк каже : «Не копають! Інколи буває, що хтось залітає, але ситуація контрольована».

Пане Линдюк, у вас підпільних бурштинових цехів, напевно, більше, ніж нелегальних пилорам!
Якщо у вас не копають, то звідки підпільні цехи беруть бурштин-сирець для обробки ?

За повідомленням управління захисту економіки у Волинській області припинено діяльність трьох підпільних цехів з обробки бурштину, які діяли у Маневицькому районі.

24 квітня, на підставі ухвал суду проведено обшуки, під час яких вилучили майже 80 кілограм необробленого та обробленого бурштину-сирцю, різної фракції та обладнання для його обробки.

Так звані «майстерні» знаходилися в житлових та підсобних приміщеннях в одному із селищ Маневицького району. Після обробки «сонячне каміння» вивозили за межі країни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правоохоронці обшукали автомобіль Рачкова. ФОТО
Наступна новина Рачков поскаржився на самопочуття, йому викликали «швидку»
Останні новини
Схожі новини