В Одесі п'яна чиновниця порушила ПДР і обматюкала патрульних при дитині. ВІДЕО 18+

В Одесі п'яна чиновниця порушила ПДР і обматюкала патрульних при дитині. ВІДЕО 18+

В Одесі п'яна чиновниця міськради, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, накинулася з нецензурною лайкою на патрульних поліцейських, які зупинили її авто за порушення правил дорожнього руху.

Як повідомили УНІАН в управлінні патрульної поліції, увечері 23 грудня їх співробітники зупинили автомобіль Nissan Micra, водій якого грубо порушувала правила і, за всіма ознаками, перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

«Під час складання протоколу жінка-водій поводилася неадекватно, ображала патрульних і намагалася вдарити журналіста, що фіксував те, що відбувається, на відеокамеру», - сказали в управлінні.

За словами активіста ГО «Безпечне місто» Юрія Головчук, який виклав відповідне відео цього інциденту в соцмережі, «горе-водія» впізнали - це заступник начальника управління адмінпослуг міськради Діана Тирновенко». Активіст також зазначає, що авто, яким керувала чиновниця, рухалося зі швидкістю близько 110-120 км\год, проїжджаючи на червоний сигнал світлофора.

«При цьому неповнолітній син чиновниці був у салоні авто на передньому сидінні», - уточнив Головчук, зазначивши, що після тривалих суперечок зі співробітниками поліції жінка відмовилася проходити перевірку на алкотестері.

У патрульній поліції підтвердили, що автомашину в результаті відправили на штрафмайданчик.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні з Польщею затримали українку, яка 6 разів змінювала прізвище
Наступна новина Блог першокурсника: як мене обікрали і чого це навчило
Останні новини
Схожі новини