В Україні вже працює 992 «єдиних ветеранських вікон» у ЦНАПах

В Україні вже працює 992 «єдиних ветеранських вікон» у ЦНАПах

На сьогодні в Україні вже працює 992 "єдиних ветеранських вікон" у Центрах надання адміністративних послуг.

Про це повідомив в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун в ексклюзивному інтерв'ю для TSN.ua.

“На сьогодні відкрито вже 992 "єдиних ветеранських вікон" у ЦНАПах у всіх регіонах України. Завдання Мінветеранів – відкрити такі вікна у кожній територіальній громаді. І цей процес рухається дуже швидко – за п'ять місяців разом з органами місцевої влади ми відкрили понад 500 "єдиних ветеранських вікон”, – розповів очільник Мінветеранів. 

Звернувшись до “єдиного ветеранського вікна” у Центрі наданням адміністративних послуг (ЦНАП), ветеран та його рідні, члени сімей загиблих, члени сімей Героїв Небесної Сотні можуть без черги отримати всі належні їм адміністративні послуги.

Фахівцями Мінветеранів постійно надається практична та методологічна допомога ЦНАПам в організації їхньої роботи під час надання ветеранських адміністративних послуг, проводиться навчання та підвищення кваліфікації адміністраторів, налагоджується співпраця з суб’єктами надання адміністративних послуг для якісного та послідовного надання сервісу.

Більше – в ексклюзивному інтерв'ю Олександра Порхуна:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» посмертно. ФОТО
Наступна новина На Волині громади за пів року спрямували на Сили оборони понад 340 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні