В Україні з'явився чат-бот для жінок, які хочуть вступити в лави ЗСУ

В Україні з'явився чат-бот для жінок, які хочуть вступити в лави ЗСУ

В Україні запустили чат-бот для цивільних жінок, які хочуть приєднатися до Сил оборони України та стати на захист Батьківщини. 

Про це повідомили на сайті громадської організації VETERANKA.

Ми працювали над @recruitment_guide_bot, щоб створити покрову інструкцію, яка допоможе жінкам зорієнтуватися в основних питаннях: Як приєднатись до конкретного підрозділу? Чим відрізняється служба за мобілізацією та за контрактом? Як відбувається підготовка у навчальних центрах? – йдеться в повідомленні.

У чат-боті можна знайти інформацію про можливості підготовки до служби, вивчення основ такмеду, а також перелік платформ, де шукати військові вакансії та відповіді на юридичні запитання. Також додали розділ, де можна почитати про реальний досвід захисниць – їхній шлях мобілізації та служба у війську. Чат-бот створений жінками для жінок.

Тому ви знайдете тут матеріали про жіноче здоровʼя в умовах фронту, чеклісти засобів гігієни, медикаментів, які треба мати з собою. Рекомендації досвідчених захисниць, на що звернути увагу на початку та під час служби. Говоримо і про те, як діяти в ситуаціях сексуальних домагань або насильства, – пишуть.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Контрнаступ України: коли і з якими силами планується
Наступна новина Під носом в окупантів підривали мости й переправи. Історія прикордонників
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні