Вандалізм на День Миколая у Володимирі. ВІДЕО

Вандалізм на День Миколая у Володимирі. ВІДЕО

На головній площі Володимира-Волинського в ніч на Святого Миколая об 11-ій вечора невідомі розбили 11 ліхтарів. А ще, за повідомленням на сайті міськради, на перехресті з вулицею Цинкаловського зірвали світлофор.

Вже о 7 ранку світильники замінили на нові. Зловмисників досі розшукують.

Правоохоронцям спростили би роботу камери спостереження, які влада обіцяє встановити вже два роки. Це передбачено програмою "Безпечне місто". У лютому 2016 року встановили перші шість камер. До 13 січня обіцяють ще три.

За словами міського голови Петра Саганюка, робота триває, вже укладений договір із підрядником, який виконає роботи до 13 січня.

Мешканці Володимира-Волинського ініціюють, щоб відео з цих камер транслювалося онлайн на сайті міської ради.

Очільник міста повідомив, що це питання внесено на обговорення, проте сумнівається, що камери суттєво допоможуть правоохоронцям. Тому міська влада розглядає можливість збільшення кількості муніципалів. Також в планах, щоб вони чергували цілодобово.

У Володимирі необхідні ще 15 камер відеонагляду. Роботи з їх встановлення планують продовжити наступного року. На це необхідно знайти в бюджеті міста понад мільйон гривень. Загалом програмою передбачено 26 камер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оголосили конкурс на посаду директора КП «Волинський обласний санаторій «Лісова пісня»
Наступна новина Емоції і радість: як домашні улюбленці зустрічають сніг
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні