Відбувся черговий обмін полоненими між Україною та росією

Відбувся черговий обмін полоненими між Україною та росією

Між Україною та Росією у четвер, 3 листопада, відбувся черговий обмін військовополоненими за формулою «107 на 107». Вдалося звільнити 6 офіцерів, 101 рядового та сержанта.

Про це пише 24 канал.

Додому повернулися воїни зі Збройних, Військово-морських сил, Територіальної оборони, спецслужби транспорту, Національної поліції, а також прикордонники і нацгвардійці, серед яких азовці.

74 українських бійці захищали Азовсталь. Деякі добровольці летіли вертольотом у Маріуполь захищати місто.

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, додому повернули багатьох поранених у боях. Зокрема, вдалося обміняти тяжкопоранених та лежачих із Маріуполя, із «Азовсталі», хлопців з осколковими пораненнями рук та ніг, вогнепальними пораненнями різних частин тіла.

Як зазначив керівник ОП, серед звільнених є люди з ампутованими кінцівками та опіками, які не відчувають частину обличчя, з інфікованими ранами. Також є поранений боєць внаслідок вибуху в Оленівській колонії.

Читайте також: Невідомість, пекло і біль: на Волині матір чекає сина з полону


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Залужний нагородив аеророзвідника з Волині нагрудним знаком «Сталевий хрест»
Наступна новина Завтра у Луцьку тролейбуси курсуватимуть іншими маршрутами
Останні новини
Схожі новини