Відкрили благодійний рахунок. Луцький зоопарк просить про допомогу

Відкрили благодійний рахунок. Луцький зоопарк просить про допомогу
Фото зоопарку

У Луцькому зоопарку відкрили рахунок для благодійної допомоги. 

Про це 3-го травня повідомили на сторінці зоопарку у Facebook. 

«Сподіваємося на допомогу усіх небайдужих. І принагідно звітуємо, що усіма силами намагаємося забезпечити гідні умови праці колективу підприємства, а якісні умови утримання – усім нашим підопічним», – йдеться у повідомленні. 

За інформацією зоопарку, у них побільшало тварин. Це – донедавна мешканці зоопарку «12 місяців», що працював у селі Демидівка Київської області. Він – один із тих, які дуже постраждали від війни, активна фаза якої розпочалася 24-го лютого.

Російські окупанти воюють не лише із захисниками України. Від обстрілів та воєнних дій страждають і мирне населення, і тварини.

«Зоопарк «12 місяців» провів понад місяць в окупації, без їжі, електроенергії, газу та зв’язку. Деяких із тварин вдалося евакуювати в інші зоопарки. Луцьк прихистив приматів: дві групи капуцинів, самку мавпи-гусара, дві групи едипових та марнів», – йдеться у повідомленні. 

Відтак, зоопарк потребує коштів, щоб мати можливість закуповувати корми чи ліки, сплачувати за комунпослуги.

«Дуже сподіваємося на допомогу кожного з вас! Разом ми переживемо ці скрутні часи, а після нашої спільної перемоги зробимо Україну процвітаючою державою у європейській родині демократичних країн», – зазначили на сторінці зоопарку.

Рахунок, на який можна надіслати кошти:

AT КБ «ПРИВАТБАНК» (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299), благодійний рахунок № UA70 305299 00000 26008030808200 (поточний рахунок), валюта UAH (українська гривня).

Він виданий КП ЛУЦЬКИЙ ЗООПАРК КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЕДРПОУ 31572273.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Луцьку організовують онлайн-забіг для збору коштів військовим


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Київщині 70-річна жінка «наводила» артилерію ЗСУ на техніку окупантів
Наступна новина Росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджені електропідстанції
Останні новини
Схожі новини