Відтепер мешканцям Волині доступна найвигідніша доставка замовлень з «Розетки»

Відтепер мешканцям Волині доступна найвигідніша доставка замовлень з «Розетки»
фото ілюстративне, джерело: На закупи - zakupy.lviv.ua

Укрпошта почала співпрацю з «Розеткою» – найбільшим інтернет-магазином України, що має у каталозі понад 2 млн товарів.

Завдяки національному поштовому оператору, можливість придбати товари з цього онлайн-магазину тепер з’явилася для всіх мешканців Волині: і для жителів великих міст регіону, і для мешканців невеликих містечок та найвіддаленіших сіл, адже саме Укрпошта має найбільшу мережу та покриває всю територію країни.

Вартість доставки замовлень є найвигіднішою серед всіх запропонованих варіантів, доставка товарів по Києву чи Україні коштуватиме 30 грн.

«До компаній, з якими співпрацює Укрпошта, приєднався найбільший інтернет-магазин «Розетка» і це важливий сигнал того, що ринок e-commerce нам довіряє. Оптимальна ціна та сервіс доставки – таку альтернативу надає Укрпошта для наших громадян, враховуючи, що сьогодні навіть недорогі товари вже купують онлайн і вартість доставки є важливою.

А наш новий партнер «Розетка», крім клієнтів у містах, отримує доступ до інтернет-користувачів в селах, звідки за статистикою надходить до 70% замовлень, і де крім національного поштового оператора немає інших сервісів доставки чи вони пропонують дорожчу вартість послуги», – сказав заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти Максим Рабінович.

За його словами, в перший день роботи з інтернет-магазином через Укрпошту було доставлено 30 товарів, а через тиждень уже було замовлено 400 відправлень за день й кількість замовлень продовжує зростати.

Замовлені на «Розетці» товари доставляються з післяплатою у поштові відділення. Через Укрпошту зараз можна доставити з «Розетки» некрихкі товари вартістю до 15 тис. грн і вагою до 30 кг. Відтепер можна не їздити до обласного центру чи передавати товари родичами - замовляйте онлайн та отримуйте ваші покупки у своєму поштовому відділенні.

Нагадаємо, що нещодавно Укрпошта почала співпрацю з інтернет-магазином «F.ua», який входить в десятку лідерів продавців техніки в Україні. Раніше національний поштовий оператор почав доставляти товари з LeBoutique, Lamoda, Parfums.ua, Yakaboo, Makeup та інших e-commerce компаній.

Для сегменту електронної комерції національний поштовий оператор розробив низку послуг та сервісів, зокрема, АРІ, особистий кабінет, післяплату, можливість оглянути відправлення перед оплатою посилки та інші. Крім того, Укрпошта також пропонує спеціальні умови для підприємців. Про деталі системи знижок можна дізнатися у контакт-центрі Укрпошти за тел. 0 800 300 545 чи у регіонального менеджера.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, хто може очолити Луцький геріатричний пансіонат
Наступна новина Лучанин опублікував унікальне фото Сонця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини