Війна забрала життя ще п'яти Героїв з Волині

Війна забрала життя ще п'яти Героїв з Волині

На війні з російськими окупантами загинули ще п’ять захисників з Волині.

Про це інформує ОВА.

22 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області загинув молодший сержант Віктор Гудько (1987 р.н.), житель Любешова. 

20 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Луганської області загинув 25-річний солдат Денис Андросюк. Житель Ковеля.

20 вересня 2024 року внаслідок множинних поранень загинув старший солдат Сергій Левчук. Військовослужбовець був родом із села Поничів Зимнівської громади, тривалий час мешкав з родиною у Володимирі. Останній свій бій 40-річний захисник прийняв на Донеччині.

12 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання та території рф загинув Сергій Аксьонов (1977 р.н.). Житель Луцька.

20 вересня 2024 року на території Донецької області загинув Сергій Вакулик (1988 р.н.). Житель Луцька.

Щирі співчуття рідним і близьким Захисника. Вічна пам’ять, честь і шана Герою! Пам’ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну державу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як правильно чистити одяг: що можна почистити самостійно та коли краще звернутися до професіоналів
Наступна новина Сили оборони виявляють 12 тисяч цілей щотижня завдяки штучному інтелекту
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні