До останнього вірили, що живий: Волинь сьогодні зустріне Героя, якого шукали рідні

До останнього вірили, що живий: Волинь сьогодні зустріне Героя, якого шукали рідні

У Камінь-Каширську громаду сьогодні 29 жовтня привезуть тіло Героя – Захисника із Великої Глуші – Віктора Пасіка, який загинув у бою за незалежність та цілісність української держави 6 липня.

Про це повідомили в Камінь-Каширській громаді

Тривалий час рідні жили з надією на повернення свого захисника живим та здоровим, не переставали вести пошуки. У їхніх серцях жила надія, що близька і така важлива для них людина дасть про себе знати. 17 жовтня їм сповістили, що Віктора знайдено серед тимчасово невідомих захисників України на алеї Краснопільського цвинтаря.

Мужній український Герой став у лави Збройних Сил України 17 червня, а вже 6 липня його життя обірвалося у результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині.

Мудрий, турботливий, розуміючий татко, чоловік і дідусь – саме так про Віктора Пасика кажуть рідні. Дружина Героя Любов Іванівна багато років обіймала посаду завідувачки у Великоглушанському закладі дошкільної освіти, а чоловік був незамінним її помічником, бо мав умілі руки та добре чуйне серце, готовий був завжди жертвувати своїм часом, щоб вихованці садка могли щасливо проводити своє дитинство.

Онучка загиблого Захисника – Вікторія, яка названа у його честь, досі чекає на повернення найкращого у світі дідуся, бо ж в один особливий для неї. Одного дня вона загадала бажання, щоб він повернувся живим додому.



"У вічному боргу наша громада та вся Україна перед воїном, який віддав за нас найцінніше – життя. Світла і вічна пам'ять Герою. Тепер вже у лавах небесного війська Віктор Пасік захищає своїх рідних та нашу державу», – йдеться в повідомленні громади.

Перший висловлює щирі співчуття рідними і близькими Героя.  Вічна і світла пам'ять захиснику України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дратує, коли кажуть: живи заради дітей», – дружина загиблого військового Анна Романова. ІНТЕРВ’Ю

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зґвалтовані є героїнями і героями, які вижили». Важливе про сексуальне насильство під час війни
Наступна новина Від важких поранень в лікарні помер прикордонник з Волині
Останні новини
Схожі новини