Власників аптек у Луцьку просять продовжити роботу ввечері

Власників аптек у Луцьку просять продовжити роботу ввечері

Міський голова Ігор Поліщук попросив працівників міської ради толерантніше ставитися до відвідувачів установ, особливо до людей з інвалідністю. Також звернувся до власників аптечних мереж з проханням продовжити їх роботу до 22-ї години. 

Про це йшлося сьогодні 13 лютого на оперативній нараді Луцького міського голови, інформує пресслужба мерії. 

“Не повинна людина з інвалідністю, яка прийшла у департамент соціальної політики за продуктовим набором, бігати по колу: департамент — терцентр — міська рада. Прошу усіх дещо змінити ставлення до спілкування з людьми і до роботи з тими, хто приходить до нас по допомогу, особливо з соціально вразливими категоріями населення”, - сказав міський голова.

Також Ігор Поліщук наголосив, що отримує багато скарг від людей щодо графіків роботи аптек, мовляв закриваються о 21 годині.

«Люди просять, щоб вони працювали хоча б до 22-ї чи 22-30», – сказа він. 

Директору департаменту економічної політики Борису Смалю мер доручив провести роботу з керівниками та власниками аптечних мереж, аби продовжити їх роботу.

«Комендантська година тепер розпочинається о 24-ій, тож є можливість продовжити роботу хоча б декількох аптек в кожному мікрорайоні», – йшлося на нараді. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В «Устилузі» службовий собака знайшов наркотики в поляка. ФОТО
Наступна новина На Волині жінка народила в кареті швидкої допомоги
Останні новини
Схожі новини