Водійка була без прав. Показали відео, де Audi влетіла в «ПортCity»

Водійка була без прав. Показали відео, де Audi влетіла в «ПортCity»

Вчора, близько 19-ї години, на вулиці Сухомлинського, що у Луцьку, автомобіль в’їхав у двері ТРЦ «ПортCity». На щастя, ніхто з людей не постраждав. 

Про це інформують на сторінці поліції Волині. 

 31-річна жінка, керуючи автівкою Audi A4 при виїзді з підземного паркінгу, не впоралась з керуванням та наїхала на приміщення торгово-розважального центру.

У жінки не було посвідчення водія на право керування транспортним засобом, а на автомобіль був відсутній страховий поліс. Окрім цього, інспектори виявили, що державні номерні знаки транспортного засобу не належать цьому автомобілю.

У результаті поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі документів на право керування) та за ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «МакДональдз» поки не працюватиме для відвідувачів
Наступна новина Уряд змінив правила отримання ковід-сертифіката про одужання
Останні новини
Схожі новини