«Водії не реагують на пішоходів». Лучани просять владу поставити світлофор на небезпечному переході

«Водії не реагують на пішоходів». Лучани просять владу поставити світлофор на небезпечному переході

Мешканці вулиці Володимирської у Луцьку просять міську владу встановити світлофор поблизу переходу, де 24 жовтня автомобіль збив 10-річну Соломію Бенедик, яка згодом померла в лікарні. 

12 листопада люди зустрілися із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом, повідомляє Суспільне

Мама дівчинки Ольга Бенедик прийшла разом з іншими. Жінка каже:  хоче, аби міська влада почула людей і встановила світлофор поблизу пішохідного переходу.

Недопаду люди принесли заяву з більш як 150-ма підписами мешканців Володимирської. 

Читати також: На проблемному луцькому перехресті просять встановити світлофор

«Ми дуже будемо просити і наполягати, аби поставили там світлофор. І нехай міська влада передивиться по місту, що робиться зі світлофорами, і зробить порядок», – каже мешканка вулиці Володимирська Тетяна Калиновська.

Юлія Попко розповідає, що водії майже не реагують на пішоходів, тому що набирають швидкість вже від кільця Володимирської: «Я живу там біля цього переходу вже 28 років, і трапилося дуже багато смертельних ДТП».

«Буває так, що я із 2 дітьми йду і стою посередині смуги, і мене не пропускають водії. Я почуваю себе в небезпеці», – каже мешканка Тетяна Білецька.

У кабінет Луцького ЦНАПу, де відбулася зустріч із Григорієм Недопадом, не потрапили усі люди.

«Найбіль реальне місце встановлення – це навпроти кондитерки. Ми маємо погодити це все із патрульною поліцією. Будь-які дорожні знаки та світлофорні об’єкти встановлюються лише після того, як дадуть оцінку організації дорожнього руху. Просто так його де-небудь не можна встановити», – відповів людям перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. 

До кінця тижня, сказав він, відремонтують освітлення поблизу переходу: «Думаю, найближчим часом його полагодимо для того, щоб він освітлював в темну пору доби пішохідний перехід».

«Місто говорить багато, але нас задовільнить тільки тоді, коли побачимо реальні якісь дії. А дій на даному етапі немає, тільки одна розмова», – такий висновок із зустрічі з посадовцем зробив мешканець Володимирської Сергій Білецький.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я оперна співачка, а ви – ніхто». Брати Капранови розповіли про скандал на фестивалі «Оберіг»
Наступна новина Fuckup nights у Луцьку. Хто ділитиметься власними провалами
Останні новини
Схожі новини