Волиньрада знову тягне з бюджетом, - Гунчик

Волиньрада знову тягне з бюджетом, - Гунчик

Постійні комісії Волинської обласної ради не вносять на порядок денний бюджет на 2018 рік, щоб його могли розглянути і ухвалити депутати.

Про це йшлося сьогодні, 22 січня, під час засідання оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, передає «Волинська правда».

Так, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що наразі завдання №1 – це прийняття бюджету області на поточний рік. Тож він звернувся до керівництва обласної ради та депутатів з проханням передбачити на засіданнях всіх профільних комісій розгляд цього питання. На переконання Гунчика, він отримав порядок денний «освітньої» комісії, яку очолює депутат, ректор ЛНТУ Петро Савчук, і не побачив там питання щодо бюджету.

«Мені цікаво, як можемо у сесійній залі питання бюджету, що стосується освіти, медицини і «соціалки», якщо воно не розглянути на профільній комісії. Аби знову не виникла ситуація, що за два дні до сесії збереться бюджетна комісія і з листочка хтось зачитає», – сказав Гунчик.

Нагадаємо, що Волинь – єдина в Україні область, яка досі не прийняла бюджет на 2018-рік. Натомість на сесії, яка відбудася на завершення 2017-го року голова Волиньради Ігор Палиця дав доручення розглянути питання бюджету на засіданнях усіх комісій ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського дефлімпійця Олександра Колодія нагородили орденом «За мужність»
Наступна новина «Громада на мільйон», правда про заробітчанство, Верховна Рада на OLX: ТОП-5 новин за вихідні
Останні новини
Схожі новини