«Волинська фондова компанія» подарувала друге життя тракторам Challenger. ФОТО

«Волинська фондова компанія» подарувала друге життя тракторам Challenger. ФОТО

Житомирські аграрії переконалися у тому, наскільки професійною є сервісна служба «Волинської фондової компанії».

Про це йдеться на сторінці «ВФК» у Facebook

Зауважимо, одним із пріоритетних напрямків діяльності «Волинської фондової компанії» є гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування, спрямоване на якнайповніше задоволення потреб наших клієнтів. 

Сервісна служба компанії «ВФК» – це команда висококваліфікованих професіоналів, що готові оперативно та якісно надавати необхідну допомогу, виконувати складні ремонти та швидко відновлювати працездатність техніки. 

У тому, наскільки відповідальною та професійною є сервісна служба «Волинської фондової компанії» нещодавно мали нагоду переконатися аграрії Житомирщини – представники ПП «Полісся», що входить до складу агрохолдингу «Хортиця».

А саме у сучасному сервісному центрі «ВФК», що знаходиться у м. Луцьк було здійснено капітальний ремонт гусеничних тракторів Challenger. 

На ремонті у сервісному центрі, який, до речі, є одним із найбільш потужних сервісних центрів х обслуговування сільськогосподарської техніки на території Західної України, перебувало відразу три гусеничних трактори – 2 трактори MT 875B та 1 – MT 865 B.

«Спеціалісти «ВФК» якісно провели капітальний ремонт даної самохідної техніки та підготували її до продуктивної роботи. Зокрема, було здійснено повний капітальний ремонт ходової частини тракторів.

З таким складним та відповідальним завданням сервісна служба «ВФК» впоралась на відмінно: усі три трактори вирушили в господарство в ідеальному стані, мов нові», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, нещодавно «Волинська фондова компанія» відсвяткувала 25-річчя. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Квартирний Мауглі»: батьки 30 років не випускали сина на вулицю. ВІДЕО
Наступна новина Луцький фотограф поділився весняними спогадами
Останні новини
Схожі новини