Волинська студентка перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності

Волинська студентка перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності

Студентка Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету Катерина Сікорська перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності, що проходив наприкінці лютого у м. Бресті (Республіка Білорусія).

Учасниками конкурсу стали студенти з 13 навчальних закладів Білорусії, Польщі та України, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Конкурсанти мали презентувати три страви з урахуванням технологій приготування. Професійне журі оцінювало чистоту робочого місця учасників, дотримання правил санітарії та гігієни під час роботи на кухні, а також раціональне використання продуктів. Крім того, студенти мали продемонструвати оригінальне сервірування приготованих страв.

За результатами змагання, яке тривало близько 6 годин, дівчина набрала найбільшу кількість балів серед учасників та здобула першість.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Східній Гуті Сирії загинули 600 осіб - ООН
Наступна новина Уряд планує знизити ціни на електромобілі ще на 23%
Останні новини
Схожі новини