Волинські пожежники отримали новенькі машини. ФОТО

Волинські пожежники отримали новенькі машини. ФОТО

У Луцьку відбулася передача  рятувальникам 4 нових пожежних автомобілів.

Автомобілі отримані з підприємства-виробника сучасної української пожежно-рятувальної техніки – промислової компанії «Пожмашина», – повідомляють у прес-службі рятувальників.

Пожежні автомобілі передані підрозділам ДСНС у містах Горохові, Ківерцях та Любомлі, а також 1-ій Державній пожежній частині обласного центру.

Як зазначив начальник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, сучасна оновлена та удосконалена відповідно до вимог сьогодення техніка сприятиме підвищенню ефективності виконання завдань за призначенням.

Нові автомобілі відрізняються своєю компактністю, комфортнішими умовами та удосконаленими технічними можливостями у порівнянні із автомобілями, які дотепер були на озброєнні у рятувальників. 

Довідково:

Пожежний автомобіль АЦ-4-60(530927)-515М оснащений лафетним стволом, цистерною на 4 тисячі літрів води та баком на 400 літрів піноутворювача, центробіжним насосом продуктивністю 60 л/с, переносною електростанцією потужністю 5,5 КВт, мотопомпою продуктивністю 30 л/с, електризованою автоматичною лебідкою, укомплектований аварійно-рятувальним інструментом (бензорізом, бензопилою) та ручним інструментом, а також комплектом пожежних рукавів українського виробництва. Крім того, автомобіль облаштований більш сучасним світловим і звуковим обладнанням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк отримає 14 «розумних» зупинок
Наступна новина На Волині бракує місць в садочках, в чергах – понад тисяча дітей
Останні новини
Схожі новини