Волинські військові одружилися неподалік передової

Волинські військові одружилися неподалік передової

Напередодні Дня Захисника України волинські військові відгуляли весілля медиків –  побралися молодший сержант Ігор Моторко та солдат Ангеліна Рубашкіна.

Про це повідомили у прес-службі 14 ОМБР.  

Читайте також: «Разом зі мною пасли корів два петлюрівці», - розмова із Сергієм Годлевським. ЛЮДИНА ЧАСУ

«Молодята зізнаються, хотіли побратися на сам День Захисника України, 14 жовтня. Втім, вийшло трохи раніше. Та від цього свято не стало менш радісним, а щасливі молоді не менше світилися від щастя», – йдеться у дописі.

Ігор – водій медичної роти, на його рахунку десятки врятованих життів побратимів, яких вчасно, нерідко ризикуючи собою, вивозив із поля бою і доправляв у шпиталь.

Ангеліна, ставши до лав Збройних Сил України рік тому, 20-річною, каже, що жодного разу не пошкодувала про своє рішення.

І наречена, і наречений мають чіткий намір продовжувати служби в українському війську. От тільки відгуляють удома в Ігоря, на Рівненщині, гучне весілля, заплановане на найближчий час. А ще, зізнаються молоді, зустрічаються вони відносно недовго. 

«Приїхав, дивлюся – у нас в колективі нова дівчинка. Красива... Поступово зав’язалися стосунки, і от, після трьох місяців ми з Ангеліною прийняли спільне рішення побратися. Хтось може сказати – поспішаємо… Але як і кожен із військових, тут, на передовій, я не знаю, що зі мною буде завтра… Тому, треба поспішати жити і любити! Тим паче, що моя Ангеліна – найкраща, найкрасивіша, найхазяйновитіша, найдобріша. Кохаю її шалено!» - пригадує історію знайомства Ігор.

Читайте також: Лідер гурту «Фіолет» зворушливо привітав дружину з річницею весілля. ФОТО

«Ігор сподобався з першого погляду. А далі все відбувалося крок за кроком, і якось саме по собі. Напевно, так мало статися. Просто Ігор – мій суджений. Дуже його кохаю і страшенно переживаю щоразу, коли він мчить… робити свою роботу. Але розумію, що по-іншому бути не може, бо Ігор надзвичайно відданий свої справі і своїм побратимам. Зараз?.. Зараз я просто щаслива», - сором’язливо каже Ангеліна.

Як і на справжньому весіллі, були квіти, обручки, щирі вітання від найближчих друзів і побратимів, щасливі посмішки, і перший поцілунок молодих у якості подружжя. А от без весільного бенкету обійшлося, бо одразу після церемонії одруження молодята повернулися до виконання своїх службових обов’язків. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Петицію проти підвищення вартості проїзду підписали необхідні 300 людей
Наступна новина У Луцьку відбувся історичний квест«Знай наших!»
Останні новини
Схожі новини