Волинський виш задешево розпродує аудиторії

Волинський виш задешево розпродує аудиторії

Волинський інститут економіки та менеджменту скликає збори акціонерів, аби затвердити рішення про продаж частини примішень на вул.. Електроапаратна, 3 у Луцьку.

Про це йдеться в оголошенні  Голови наглядової ради Вищого навчального закладу «Приватне акціонерне товариство «Волинський інститут економіки та менеджменту» на офіційному сайті вишу.

Зокрема, позачергові загальні збори акціонерів відбудуться 26 жовтня 2018 року у приміщенні ВІЕМу. На порядок денний виноситься фактично єдине питання – затвердження рішення про продаж третини приміщень.

Таким чином, 810,3 м.кв приміщень спочатку оцінили у 264 тисячі гривень, однак продають – за 316 800 грн. Отже 1 м.кв. комерційної площі, де раніше були облаштовані аудиторії та групи для студентів – керівництво ВІЕМу продає за 390 гривень.

Один з акціонерів Василь Байцим у коментарі Першому заявив, що проти такого рішення, оскільки на його думку воно не є в інтересах ВІЕМу.

«Інформую вас про те, що я, як акціонер (11%) та багаторічний представник трудового колективу ВІЕМ не підтримую такого рішення та буду голосувати проти нього. Разом з тим, пропоную і вам та правоохоронним, податковим і іншим компетентним органам державної влади надати правову оцінку таким діям посадових осіб акціонерного товариства ВІЕМ», - заявив акціонер товариства Василь Байцим.

За його словами, продаж частини приміщення йде на шкоду трудовому колективу та акціонерам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мода минулого: які хустки носили волинянки 100 років тому. ФОТО
Наступна новина «Лікуватися у таких жахливих умовах неприпустимо», - депутатка Волиньради про обласний тубдиспансер
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні