Волинський журналіст поповнив лави батальйону «Любарт»

Волинський журналіст поповнив лави батальйону «Любарт»

Волинський журналіст Олександр Зелінський долучився до лав 5-го батальйону «Любарт» 12-ї бригади «Азов».

Про це він повідомив у своєму фейсбуці. 

«Кілька місяців тому я отримав шанс доєднатися до сил оборони. Ви всі одразу подумали: тіп схопив повістку і його загребли. Але ніт. Протягом місяця я проходив ВЛК, співбесіди, збирав різного роду довідки, документи, в яких по 100500 разів вказувалося моє імʼя, прізвище та по батькові. Їх мені довелося забути.

На шість тижнів я отримав нове імʼя – Рекрут номер 35 – саме так мене називали інструктори та побратими-рекрути під час базового курсу бойової підготовки бригади «Азов», – написав Олександр. 

З його слів, нині у лавах батальйону він займається медійною роботою.

«Чимало рекрутів закінчили курс, отримавши шеврон «Азову», хтось – не отримавши його, бо не дібрав балів у якійсь з дисциплін, наприклад, як я. Але ми всі це зробили та стали азовцями і «нормальними Джекі Чанами» (вислів одного з моїх інструкторів). Пройшовши курс, я нарешті потрапив у лави , де займаюся медійною роботою», – додав Олександр. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра Луцьк прощатиметься з Героями Олександром Бернадином та Василем Біликом
Наступна новина Як бійці батальйону «Любарт» вдосконалюються у наданні домедичної допомоги на полі бою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні