Волинським чиновникам запропонували пересісти на вітчизняні авто

Волинським чиновникам запропонували пересісти на вітчизняні авто

Волинським чиновникам з облдержадміністрації та обласної ради пропонують ввести мораторій на використання закордонних автомобілів на час роботи в держструктурах.

Відповідну петицію розмістив Василь Коноплянка.

Зокрема, чоловік запропонував провести інвентаризацію наявних службових транспортних засобів зазначених установ. Скласти списки "іномарок" та провести розпродаж автотранспорту іноземного виробництва.  На вивільнені кошти закупити транспортні засоби, виробництво яких локалізовано в Україні (рештки ланосів, віди, шкоди з єврокару). На закуплені транспортні засоби поставити газоболонне обладнання для економії державних коштів на паливі. 

Чоловік пояснив, що чиновники не мають морального права їздити на вартісних авто в умовах економічної ситуації в країні. Закупівля іноземного виробництва автівок вимиває валюту з країни і не сприяє економічному розвитку. Обслуговування та ремонт авто виробництво яких локалізовано в Україні дешевше в рази за "іномарки".

«Як приклад рено дастер муніципалів дорожче обслуговувати за ЗАЗ віда, ціна дастера дорожче за віду. І муніципалам в межах міста не потрібні позашляхові якості. А віда з гбо дозволяє економити на витратах пального», - йдеться у петиції.

Фото ілюстративне

Джерело infocar.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шматок бетонної стіни завалив аптеку. ФОТО
Наступна новина На митному посту «Ягодин» затримали чоловіка з великою сумою грошей
Останні новини
Схожі новини