Волинян запрошують зустріти Водохреща разом зі своїми близькими

Волинян запрошують зустріти Водохреща разом зі своїми близькими

19 січня запрошуємо вас на хрещенське купання з обрядом освячення води, що відбудеться на території  заміського комплексу Gosti.

Водохреща в Gosti це важлива подія для тих, хто прагне випробувати силу волі і підвищити свій духовний інтелект. В цей день кожен зможе скупатись в хрещенській воді, набратися сил, оздоровитися та відгородити себе від всілякого негативу.

Процес освячення води буде відбуватись опівдні. Предстоятель Кафедрального собору святої трійці, монах  Антоній, в 12:00 освятить воду басейну, прочитавши над нею молитви та опустивши в неї срібний хрест.

Після обряду в кожного буде можливість сповна відчути на собі цілющі якості хрещенської води. Підігрівати бажання  до занурення буде веселий ведучий Міко  під супровід запальних фольклорних композицій.

Для тих, хто не зміг стати гостем комплексу о півдні, зможуть відчути повноту свята о 19:00.

Ввечері, як і в денний час,  передбачена розважальна програма на вулиці і в ресторані, частування від шефа біля води, та інші розваги. Також, гості зможуть скуштувати приготовану шеф-кухарем слов’янську юшку на вогні, виграти від Gostiсмачні призи, відпочинок у банних котеджах та елітні  напої від GoodWine, потанцювати та насолодитись спілкуванням один з одним.

А прихильники прохолодної погоди можуть прогулятись багатолітнім сосновим лісом, розташованим на території комплексу.

Під час свята на території комплексу працюватимуть чоловіча та жіноча теплі роздягальні,де можна підготувати себе до обряду. Бажаючі відігрітись після крижаної води можуть замовити банні котеджі, які розраховані на 10 персон. Під час купання, для безпеки гостей, працюватиме карета швидкої допомоги.

Адміністрація закладу обіцяє гостинне обслуговування, смачну кухню, та веселу атмосферу.

Телефон для бронювання 095 00 175 00
Gostigrill&forest, с. Брище


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Сумщині молодик зґвалтував двох 15-річних дівчат
Наступна новина На Волині 124 аптеки беруть участь у програмі «Доступні ліки»
Останні новини
Схожі новини